שימו לב שיש לקרר את השוקולד למשך שעתיים במקרר לפני שיוצרים כדורים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
ממיסים שוקולד מעל בן מארי או במיקרוגל. מוסיפים גבינת מסקרפונה ומערבבים היטב בעזרת מרית עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים פרנג’ליקו ומערבבים.
2
מצננים כשעתיים בטמפרטורת החדר עד שהתערובת מקבלת מרקם שאפשר ליצור ממנו כדורים.
3
יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בקוטר ½2 ס"מ וטומנים אגוז בתוך כל אחד. הכדורים אינם חייבים להיות אחידים במראה. מניחים בתבנית ומעבירים למקרר לפחות לשעתיים
4
מגלגלים כל טראפל באבקת קקאו כך שיצופה מכל צדדיו.
5
שומרים את הטראפלס בקופסה סגורה במקרר עד שבוע. מגישים קר.