שעתיים קירור
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשכבות
אופן ההכנה
1
מקציפים שמנת מתוקה עם 1/4 כוס סוכר לקצפת יציבה. מעבירים את הקרם לקערה אחרת.
2
שמים בקערת המיקסר גבינה, תמצית וניל ו- 1/4 כוס סוכר ומקציפים למרקם אוורירי. מקפלים פנימה את הקצפת לקרם אוורירי.
3
מרכיבים את המנה, מקררים ומגישים: חוצים בישקוטים, טובלים בחלב מתובל בסירופ מדובדבני האמרנה ומסדרים בכל כוס 2 חצאי בישקוטים. יוצקים מעט מהקרם, מסדרים פירות משני סוגים (שומרים מעט מהפירות לקישוט), ומניחים שוב 2 חצאי בישקוטים מעל. מסיימים בקרם גבינה.
4
מכסים בניילון ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות ועד לילה לספיגת טעמים. לפני ההגשה מקשטים כל מנה בפירות ששמרנו.