מתכון

טרייפל גבינה, פירות טריים ודובדבני אמרנה

קרם גבינת שמנת, בישקוטים, פירות טריים ודובדבני אמרנה עזי טעם וצבע

9,660 בשלנים התעניינו במתכון זה
טרייפל גבינה, פירות טריים ודובדבני אמרנה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
טרייפל גבינה, פירות טריים ודובדבני אמרנה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

שעתיים קירור

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לשכבות

אופן ההכנה

1

מקציפים שמנת מתוקה עם 1/4 כוס סוכר לקצפת יציבה. מעבירים את הקרם לקערה אחרת.

2

שמים בקערת המיקסר גבינה, תמצית וניל ו- 1/4 כוס סוכר ומקציפים למרקם אוורירי. מקפלים פנימה את הקצפת לקרם אוורירי.

3

מרכיבים את המנה, מקררים ומגישים: חוצים בישקוטים, טובלים בחלב מתובל בסירופ מדובדבני האמרנה ומסדרים בכל כוס 2 חצאי בישקוטים. יוצקים מעט מהקרם, מסדרים פירות משני סוגים (שומרים מעט מהפירות לקישוט), ומניחים שוב 2 חצאי בישקוטים מעל. מסיימים בקרם גבינה.

4

מכסים בניילון ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות ועד לילה לספיגת טעמים. לפני ההגשה מקשטים כל מנה בפירות ששמרנו.