הקפידו לסחוט את הזוקיני היטב לפני הערבוב עם יתר עם החומרים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
לטיגון
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל החומרים בקערה.
2
יוצקים שמן בגובה 2 ס"מ למחבת עם ציפוי מונע הידבקות ומחממים על להבה בינונית. מטגנים לביבה קטנטנה לניסיון. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
3
יוצרים מהתערובת 30 כדורים בקוטר 3 ס"מ (לא גדולים יותר, כדי שיתבשלו גם בפנים) ומגלגלים בפירורי לחם.
4
מטגנים 7-6 כדורים בכל פעם (כדי שהשמן לא יתקרר) כ-3 דקות מכל צד עד שהם זהובים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
5
מגישים חם או בטמפ' החדר. שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים.