מתכון

כדורי שקדים ואגוזים

ממתקים נימוחים בסגנון המרוצ'ינוס הספרדיים, שמשאירים בפה טעם עמוק של מרציפן

610 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2023
כדורי שקדים ואגוזים של רות אוליבר. סטיילינג: טליה אסיף (צילום: דן לב)
כדורי שקדים ואגוזים של רות אוליבר. סטיילינג: טליה אסיף (צילום: דן לב)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

טוחנים את הסוכר במעבד מזון עד שהוא נהיה דק, אבל עדיין לא מגיע למרקם אבקתי. מוסיפים שקדים ואגוזים וטוחנים בפולסים למרקם גרגרי

3

מעבירים לקערה, מוסיפים תבלינים וביצים ומערבבים.

4

לוקחים כפית מהתערובת, מצפים באבקת סוכר ומגלגלים לכדורים קטנים. מעבירים למנז'טים.

5

אופים 13 דקות, עד להתבקעות הכדורים. מצננים ושומרים בכלי אטום.