קינוח בהשראת הכנאפה. אל תוותרו על עשבי התיבול והפלפל השחור – הם מקפיצים את הטעמים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־200 מעלות ומרפדים תבנית בגודל 20*30 ס"מ בנייר אפייה משומן קלות.
2
מקלפים אננס ופורסים אותו לפרוסות דקות בעובי של כ־1 ס"מ (אפשר גם דקות יותר).
3
מסדרים בתחתית התבנית פרוסות אננס חופפות קלות, מסדרים מעל פרוסות חלומי, מכסים בשכבה נוספת של פרוסות אננס, מפזרים מלח, פלפל שחור, תימין וזעתר ומזלפים שמן זית ודבש. מעבירים את התבנית לתנור ואופים 10 דקות. מפעילים את התנור במצב גריל עליון וצולים 5 דקות נוספות, עד שהאננס נחרך מעט ומתקרמל.