מתכון

כנאפה גלילית

מסעדת מוברשם מגישה מתכון מנצח לקינוח הערבי האולטימטיבי שאי אפשר לסיים ארוחה בלעדיו

4,153 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
כנאפה גלילית מסעדת מוברשם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
כנאפה גלילית מסעדת מוברשם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסירופ סוכר

לקישוט והגשה

אופן ההכנה

לסירופ סוכר

1

מבשלים את כל החומרים עד צמצום הרוטב.

לכנאפה

2

מחממים את החמאה במחבת. מפזרים את שערות הקדאיף במחבת, משטחים לשכבה דקה, מפוררים את הגבינה מעל השערות ומטגנים עד הזהבה.

3

הופכים על צלחת, מזלפים את סירופ הסוכר, מקשטים בתות שדה וחלבה ומפזרים את הפיסטוקים הקצוצים.