החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרמבל פיסטוק
לקישוט
אופן ההכנה
1
מערבבים את מרכיבי הקרמבל ומפזרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות. מצננים וטוחנים או שוברים ביד.
2
מחממים מחבת גדולה, ממסים בה את החמאה, מסדרים שכבה עבה ודחוסה של שערות קדאיף. מערבבים את הגבינות עם הצימוקים והקינמון ומסדרים מעל שערות הקדאיף. מטגנים עד שהן מזהיבות.
3
מבשלים את הסוכר במים תוך כדי ערבוב עד שהוא נמס. מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים לבשל על אש קטנה במשך שלוש דקות.
4
הופכים את הכנאפה על צלחת הגשה (כך ששערות הקדאיף כלפי מעלה) ומוזגים את מי הסוכר. מעטרים בקרמבל ובפירות.