החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מערבבים בקערה את כל החומרים מלבד הכרוביות.
3
מורחים את ראשי הכרובית בנדיבות בתערובת ומכניסים לשקית קוקי.
4
קושרים את השקית, מניחים בתבנית ומנקבים 4-3 חורים בצידה העליון.
5
אופים כ-35 דקות או עד שהכרוביות מזהיבות ומתרככות. מצננים מעט, מוציאים מהשקית ומגישים.
גיוון: השיטה והתיבול מתאימים לירקות נוספים: תפוחי אדמה קטנים, בטטות, בצלים, קישואים וגם ראשי שום. האחרונים יוצאים מתוקים ונימוחים ממש כמו שום קונפי.