החומרים טבלת מידות ומשקלות
לזרעי חרדל מוחמצים:
לרמולד:
אופן ההכנה
1
מכינים זרעי חרדל מוחמצים: משרים את זרעי החרדל במים ל־12 שעות. מחליפים את המים מדי פעם. שוטפים ומסננים. מרתיחים את כל המרכיבים 4 פעמים. בכל פעם מסננים את המים. משרים בטמפרטורת החדר ל־24 שעות.
2
מכינים את הרמולד: מערבבים את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול.
3
מורחים על הפרוסות ממרח רמולד בנדיבות. חוצים כל אבוקדו, פורסים דק ומסדרים בשורות על הפרוסות. מקשטים בזרעי חרדל מוחמצים.