החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־180 מעלות.
2
מחממים שמן זית בסיר כבד ורחב שיכול להיכנס לתנור וצורבים את הבשר מכל הצדדים עד שהוא משחים. מתבלים במלח ופלפל.
3
מוסיפים לסיר גזרים, בצלים, שום, שורש סלרי ושורש פטרוזיליה, יוצקים מים לכיסוי הנתח עוד 2־3 ס"מ מעל ומרתיחים.
4
מעבירים לתנור ואופים כשעתיים וחצי. מצננים. מסננים את הנוזלים ושומרים בצד. שומרים את התנור חם.
5
פורסים את הבשר דק ומסדרים את הפרוסות בתבנית אפייה עמוקה.
6
מרתיחים את הנוזלים המסוננים עד שהם מצטמצמים למחצית מהכמות. יוצקים את הנוזלים על הבשר, מוסיפים ערמונים, בצלים קטנים וסילאן ואופים כ־30 דקות עד שהבצלים משחימים ומעט נחרכים.