טיפ: ניתן לטגן את הלביבות מראש, להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולשמור בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות עד שהאורחים יגיעו.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים שמן לטיגון במחבת רחבה וכבדה, על אש בינונית-גבוהה.
2
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה, עד לאיחוד. מניחים כף גדושה מהתערובת במחבת ומשטחים בעזרת תרווד.
לטיגון
3
מטגנים כ-3 דקות מכל צד עד שפנים הלביבות עשוי היטב והן מזהיבות. מטגנים בקבוצות, כ-5-4 לביבות עגולות בכל פעם. מוסיפים כל פעם מעט שמן.
להגשה
4
מגישים לצד שמנת חמוצה ורסק תפוחים (לא חובה).