מתכון

לביבות תפוחי אדמה בטמפורה עם דבש מתובל

הלביבות התפוחות המוכרות לנו מהפלאפליות משנות כיוון ומוגשות חמות ומתוקות עם דבש מתובל

7,531 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
לביבות תפוחי אדמה בטמפורה עם דבש מתובל של שף עינב אזגורי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
לביבות תפוחי אדמה בטמפורה עם דבש מתובל של שף עינב אזגורי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

דרך קלה ולא שגרתית לטגן תפוחי אדמה עם מוצר קנוי ונוח – אבקה להכנת בלילת ציפוי לטמפורה. אפשר להשיג את האבקה בחנויות המתמחות במוצרים מהמזרח או על המדף האסייתי בסופר. הדבש המתובל לוקח את תפוחי האדמה למקום אחר, ואפשר לאמץ אותו גם ללביבות אחרות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לדבש מתובל

אופן ההכנה

1

מצפים את פרוסות תפוחי האדמה בבלילת הטמפורה ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.

2

מערבבים את מרכיבי הדבש המתובל עד לקבלת תערובת אחידה ומגישים עם תפוחי האדמה המטוגנים.