דרך קלה ולא שגרתית לטגן תפוחי אדמה עם מוצר קנוי ונוח – אבקה להכנת בלילת ציפוי לטמפורה. אפשר להשיג את האבקה בחנויות המתמחות במוצרים מהמזרח או על המדף האסייתי בסופר. הדבש המתובל לוקח את תפוחי האדמה למקום אחר, ואפשר לאמץ אותו גם ללביבות אחרות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לדבש מתובל
אופן ההכנה
1
מצפים את פרוסות תפוחי האדמה בבלילת הטמפורה ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
2
מערבבים את מרכיבי הדבש המתובל עד לקבלת תערובת אחידה ומגישים עם תפוחי האדמה המטוגנים.