החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים את לחי העגל בסיר לחץ כ-40 דקות. מוציאים וחותכים את הבשר לקוביות קטנות.
2
יוצקים למחבת עמוקה את ציר הבקר ומוסיפים את היין. מביאים לרתיחה, מוסיפים את קוביות הבקר ומקפיצים יחד. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וממשיכים לבשל כ-10 דקות על אש נמוכה.
3
בסיר נפרד מבשלים את הארטישוק הירושלמי עם שמנת צמחית ושיני שום. כשהארטישוק רך טוחנים הכל בבלנדר.
4
חותכים את הבצל הירוק לפיסות דקות, ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור.
להגשה
5
על צלחות הגשה מורחים מקרם הארטישוק הירושלמי, מעליו מניחים את קוביות תבשיל העגל ולידן מניחים מסלט הבצל הירוק.