להכנת המנה יש צורך בתבנית לחם או אינגליש קייק
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־190 מעלות ומשמנים תבנית בחמאה.
2
יוצקים בירה לקערה ומניחים ל־15-10 דקות עד שהגזים מתנדפים.
3
מוסיפים לבירה סוכר, קמח תופח, גבינת צ'דר ומלח ומערבבים עד לקבלת בצק גס ופירורי.
4
מניחים את הבצק בתבנית ויוצקים עליו חמאה מומסת.
5
אופים כשעה עד שהלחם שחום. מצננים כ- 7 דקות ומחלצים מהתבנית. שומרים עטוף במקום קריר עד 4 ימים.