החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים בקערה קטנה שום, עלי אורגנו וחמאה מומסת. שומרים בצד. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
2
מערבבים בקערה את הגבינה המגוררת עם גבינת שמנת, פסטו, צ'ילי, זיתים ובצל ירוק. מתבלים במעט מלח ופלפל.
3
חותכים בחלקו העליון של הלחם חתכים אלכסוניים לא עמוקים (3־4 ס"מ) בצורת רשת שתי וערב, במרחק של 2-3 ס"מ בין החתכים. דוחסים ממלית הגבינות בחריצים שנוצרו בחלקה העליון של כיכר הלחם. שמים את הכיכר על מגש אפייה ומברישים מעל בחמאה המומסת והמתובלת.
4
אופים בתנור במשך 20 דקות, או עד שהגבינה נמסה והלחם הופך להיות מעט פריך.
להגשה
5
מגישים מיד כל עוד המאפה חם.
6
טיפ: ניתן להכין את כל השלבים מראש ולאפות בסמוך לזמן ההגשה.