במהלך הקלייה הפרוסות נהיות פריכות מאוד בזכות הפולנטה הגרגרית. כך הן סופגות היטב את נוזלי הטופינג בלי להפוך לספוגיות מדי. תוכלו לשדך את הלחם הזה לכל תבשיל עסיסי. עם טופינג יבש הוא יעבוד פחות טוב.
גיוון: מוסיפים לתערובת כוס גרגרי תירס טריים (אפשר גם קפואים אחרי הפשרה) — הם מעשירים את המרקם ומחזקים את טעמי התירס.
תבנית אינגליש קייק
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית בחמאה.
2
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה לתערובת אחידה ויוצקים לתבנית.
3
אופים 25 דקות להזהבה עדינה. הלחם מוכן כשקיסם שמוחדר אליו יוצא יבש.
4
שומרים עד יומיים בשקית אטומה.