אפשר להגיש אותם לבראנץ' אלגנטי עם גבינת שמנת וסלמון כבוש או לארוחת בוקר קלילה עם ריבה או חמאת בוטנים טבעית.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2
טורפים בקערה ביצים ויוגורט לקבלת תערובת אחידה. בקערה נפרדת מערבבים קמח שקדים, מלח ואבקת אפייה. מקפלים את תערובת הקמח אל תערובת הביצה והיוגורט עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה.
3
בעזרת כף גלידה קפיצית או 2 כפות יוצרים מהתערובת כדורים בגודל הרצוי ומניחים אותם על נייר האפייה. אופים 15־20 דקות, עד שהלחמניות מזהיבות.
ערכים תזונתיים:
חלבון 5־7 גרם ללחמנייה
פחמימות 3־5 גרם ללחמנייה
שומנים 10־14 גרם ללחמנייה