לטובת המתכון יש להכין מראש בצק בסיסי לפוקאצ'ה
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מותחים את הבצק בידיים לריבוע על משטח שיש מקומח היטב, ומעבירים לנייר אפייה. מורחים שכבה נדיבה של טחינה גולמית על הבצק ומעל ממרח נוטלה. מגלגלים לרולדה ומחברים את הקצוות יחד לצורת עיגול עם חור באמצע. מעבירים לתנור ומושחים בביצה טרופה. אפשר לפזר שומשום לקישוט.
2
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד תפיחה והזהבה, 20-30 דקות. מקשטים בנגיעות נוטלה מלמעלה ובשערות חלבה.
הצעת הגשה
3
מומלץ להגיש עם תה בנענע.