החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
ממלאים סיר במים עם 2 כפות מלח, מוסיפים תפוחי אדמה ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים מכוסה 10 דקות. מסננים וחותכים את תפוחי האדמה לרבעים.
3
מערבבים את תפוחי האדמה עם שאר החומרים מלבד הגבינה. מחלקים ל-8-6 כלים אישיים חסיני חום (או מעבירים לתבנית בגודל 30X20 ס”מ) ומכסים ברדיד אלומיניום.
4
אופים 40 דקות. מסירים את רדיד האלומיניום, מפזרים גבינת גרוייר ואופים 20 דקות נוספות או עד שהגבינה מזהיבה.
גיוונים:
אפשר להחליף את גבינת הגרוייר בכל גבינה קשה אחרת