כדאי לדעת: המאפינס תופחים מאוד בזמן האפייה וחוזרים לגודלם המקורי אחרי כמה דקות. מומלץ להשתמש בתבניות מאפינס מסיליקון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מטגנים את הפלפלים במעט שמן זית עד הזהבה, מסירים מהאש, מניחים בקערה ומקררים.
2
מוסיפים לקערה את כל שאר החומרים וטורפים היטב במזלג. משמנים את תבנית המאפינס וממלאים את השקעים בבלילה כמעט עד שפתם.
3
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 -30 דקות עד שהמאפינס משחימים מעט בשוליים העליונים. מגישים עם מעט יוגורט ובצל ירוק קצוץ.