החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית 12 שקעים בעטרות נייר.
2
בקערת מערבל מערבבים יחד את החמאה, הסוכר, הביצים, החלב ותמצית הווניל, עד לקבלת תערובת אחידה.
3
בקערה נפרדת מערבבים את הקמחים, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הקינמון, המלח וקליפת הלימון המגוררת. מוסיפים את תערובת הקמחים לקערת המערבל ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים פנימה את החמוציות ומערבבים.
4
בעזרת כף ממלאים בבלילה את שקעי התבנית עד שלושה רבעים מגובהם. אופים כ-15-20 דקות או עד שקיסם המוכנס לאמצע המאפין יוצא נקי וללא פירורים. מצננים ומגישים.
5
ניתן לאחסן בכלי אטום עד 3 ימים.