תבנית שקעים של קאפקייקס
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-170 מעלות.
2
מערבלים בקערת מיקסר חמאה, ביצים ושמנת חמוצה.
3
בקערה אחרת מערבבים קמח, קמח פולנטה, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק וקטיפתי.
4
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים קלות.
5
יוצקים לשקעים מרופדים בעטרות נייר עד 2/3 גובהם.
6
אופים כ-15 דקות עד שהמאפינס תפוחים ויציבים. מגישים חמים או בטמפ’ החדר.