מתכון

מאפינס קוואקר וגבינות

מאפים מושלמים לארוחת בוקר מזינה, בריאה וטעימה - שעובדים מעולה גם בצהריים או בערב

30,076 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאפינס ארוחת בוקר עם קוואקר וגבינות. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
מאפינס ארוחת בוקר עם קוואקר וגבינות. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס.

2

מערבבים קוואקר עם רוויון ומניחים בצד ל-3 דקות להתרככות.

3

מערבבים את שני סוגי הקמח עם סוכר ומלח בקערה גדולה.

4

מוסיפים לתערובת של שיבולת השועל זיתים, גבינת פטה, קשקבל, ביצה ושמן ומערבבים. מוסיפים את התערובת לקערת החומרים היבשים ומערבבים רק עד שהיא נספגת בקמח. יוצקים את הבלילה לתבנית השקעים.

5

אופים 25-20 דקות עד שהמאפינס מזהיבים. מצננים ומגישים חמים.