קישטה הוא קרם חלב מהמטבח הערבי האזורי המשמש להכנת ומילוי קינוחים שונים.
עבור תבנית בגודל 40X60 ס"מ.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים בסיר את הבצק עם המים והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קינמון ומי ורדים, מערבבים ומסירים מהאש.
2
יוצקים את הבצק לתבנית, מצננים, מוזגים קישטה ומקשטים בפיסטוקים ובאגוזים. אפשר להמשיך לבנות שכבות - מורחים עוד שכבה של קישטה ועליה מפזרים עוד פיסטוקים ואגוזים וכן הלאה. חותכים את המדלוקה לריבועים.