החומרים טבלת מידות ומשקלות
מסת ג'לטין
אופן ההכנה
למסת ג'לטין
1
משרים ל-10 דקות ואח"כ מעלים על אש נמוכה ומחממים עד 80 מעלות. לפני השימוש במסה יש לתת לה הלתקרר ולנוח כרבע שעה.
לקינוח
2
מקציפים את גבינת המסקרפונה ביחד עם מסת הג'לטין והיוזו.
3
מקציפים את השמנת עם הסוכר.
4
מקפלים בעדינות את שתי המסות יחד עד לקבלת מסה אחידה.
5
מעבירים לכלי הגשה ומקררים לילה במקרר.
הגשה: אפשר להגיש עם כל מה שאוהבים – פצפוצי שוקולד, פירות יער, דובדבנים, שוקולד וכו'.