מתכון

מוס מסקרפונה יוזו

מגוונים את מוס המסקרפונה לימון הסטנדרטי עם תוספת אסייתית מפתיעה ומסעירה

2,030 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
מוס מסקרפונה יוזו. צילום: דרור עינב
מוס מסקרפונה יוזו. צילום: דרור עינב

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מסת ג'לטין

אופן ההכנה

למסת ג'לטין

1

משרים ל-10 דקות ואח"כ מעלים על אש נמוכה ומחממים עד 80 מעלות. לפני השימוש במסה יש לתת לה הלתקרר ולנוח כרבע שעה.

לקינוח

2

מקציפים את גבינת המסקרפונה ביחד עם מסת הג'לטין והיוזו.

3

מקציפים את השמנת עם הסוכר.

4

מקפלים בעדינות את שתי המסות יחד עד לקבלת מסה אחידה.

5

מעבירים לכלי הגשה ומקררים לילה במקרר.

הגשה: אפשר להגיש עם כל מה שאוהבים – פצפוצי שוקולד, פירות יער, דובדבנים, שוקולד וכו'.