החומרים טבלת מידות ומשקלות
לריבה
לבצק
אופן ההכנה
לריבה
1
קולפים את האגסים וחותכים לפלחים. מכניסים את כל המרכיבים לסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה וחצי. מצננים.
2
לאחר שהריבה התקררה, מוציאים את מקל הוניל והקינמון וטוחנים בבלנדר עד לקבלת מרקם משחתי.
לבצק
3
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
4
מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומעבדים קלות, רק עד לקבלת בצק פירורי.
5
מוסיפים את הביצים ומעבדים קלות.
6
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים לקרור של שעה וחצי לפחות.
להרכבה
7
מרדדים את הבצק לעובי של 4 ס"מ וקורצים עיגולים.
8
מניחים את העיגולים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, מזלפים במרכז העיגול מעט מריבת האגסים. מקפלים למשולשי אוזן המן.
9
אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 במשך 10-12 דקות (מנמיכים את חום התנור ל- 160 מעלות בזמן האפייה עצמה). מפזרים אבקת סוכר ומגישים.