כלים: תבניות שקעים מסיליקון או קוקוטים
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשכבה הראשונה - פאדג' שוקולד מריר
לשכבה השנייה - עוגת גבינה
לשכבה השלישית - גנאש שוקולד חלב
לקישוט
אופן ההכנה
שכבה ראשונה:
1
מחממים תנור ל-170 מעלות.
2
ממסים את השוקולד והחמאה בבן מארי. מוסיפים תוך כדי בחישה, בזה אחר זה, את הסוכר, הביצה, השקדים הטחונים והקפה הנמס.
3
מזלפים לתבנית שקעים מסיליקון או לקוקוטים שכבה דקה מהפאדג', רק כדי כיסוי התחתית. מכניסים לתנור החם ל-10 דקות.
שכבה שנייה:
4
מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות.
5
מכניסים לקערה את הגבינות, הביצים והסוכר, וטורפים במטרפה. מוסיפים אינסטנט פודינג וקורנפלור וממשיכים לטרוף עד שהמסה חלקה.
6
יוצקים על השכבה הראשונה (עדיף בעודה חמה) ומכניסים לתנור בחום של 150 מעלות למשך 40 דקות, עד שהמרקם קפיצי ולא נוזלי.
שכבה שלישית:
7
מביאים את השמנת המתוקה לרתיחה בסיר קטן. מסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב לקבלת מרקם חלק ומבריק.
8
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה ונטמעת בתערובת.
9
יוצקים את הגנאש על עוגת הגבינה. אפשר לקשט באגוז, שקד או פניני שוקולד לבן.