מתכון

מיני קישים כתומים

מערבבים ירקות עם גבינות וביצים, יוצקים ואופים

17,826 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
מיני קישים כתומים. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
מיני קישים כתומים. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

אם קוצצים במעבד מזון ולא על פומפייה ההכנה מתקצרת לדקות ספורות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה דלעת, גזר ובטטה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

2

מחממים תנור ל-180 מעלות.

3

ממלאים בתערובת תבניות מאפינס קטנות או מנז’טים קטנים מנייר.

4

אופים 30-25 דקות עד שהקישים מוצקים ומקבלים צבע זהוב עמוק.