גיוונים: מחליפים את הברס בפקאנים מסוכרים קצוצים, בגרעיני חמנייה או בשברי שוקולד מריר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים בקערה את כל החומרים לתערובת אחידה.
2
מעבירים לצנצנת ושומרים עד שבועיים בקירור.
שברי ברס, כלומר אגוזי לוז מסוכרים קצוצים, מוסיפים לממרח הזה טקסטורה קראנצ'ית נעימה
גיוונים: מחליפים את הברס בפקאנים מסוכרים קצוצים, בגרעיני חמנייה או בשברי שוקולד מריר.
מערבבים בקערה את כל החומרים לתערובת אחידה.
מעבירים לצנצנת ושומרים עד שבועיים בקירור.