מתכון

ברוסקטות הכי קלות להכנה

מה עושים עם לחם יבש? ברוסקטות. הגישו אותם לצד ממרחים כמו טפנד זיתים או פסטו, וקיבלתם מנת אירוח מושלמת

6,103 בשלנים התעניינו במתכון זה
ברוסקטות של הקונדיטורית דיקלה ברק. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: קרן זהר-ברק
ברוסקטות של הקונדיטורית דיקלה ברק. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: קרן זהר-ברק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

פורסים בגט טרי לפרוסות עבות, לרוחב או לאורך, מורחים שמן זית ושום כתוש ומכניסים לטוסטר אובן או לתנור במצב גריל, בחום של 180 מעלות.

2

מגישים עם ממרחים שאוהבים, כמו פסטו, טפנד, עגבניות מיובשות או פלפלים קלויים.