ואם אתם רוצים להשקיע קצת בעיטור, מכינים נוגטין (ראו מתכון). אם לא – גם שברי אגוזים קלויים מכל הסוגים או גרנולה יעשו את העבודה ויתנו אפקט פריך.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט
אופן ההכנה
1
מערבבים את היוגורט וסירופ המייפל בקערה רחבה, יוצקים לתבנית שטוחה בעלת שוליים נמוכים, מנענעים את התבנית לפיזור אחיד ויישור, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעתיים לפחות.
2
מוציאים את התבנית מהמקפיא, מפזרים שברי נוגטין ופירות יער ומגישים. המקפא נשמר במקרר עד יומיים. אם המרקם רך מדי מחזירים למקפיא לעוד שעה־שעתיים.
ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות
בקיץ, הקרייב למתוקים לא נעלם אבל במקום להלהיט תנורים ולאפות – מכינים מתוקים צוננים וקלילים בתוך המקרר
המקררים מסדרת Bspoke של סמסונג, הם הפרטנרים המושלמים ליצירת קינוחים קיציים: מעבר לנפח הפנימי הגדול, המאפשר לצנן בתוכו מגשי מתוקים בכל גודל שתרצו – הסדרה החדשנית מאפשרת לכם להתאים את המקרר לצרכים שלכם: אפשר להגדיל את נפח המקרר ללא הגדלת המידות החיצוניות שלו, המדפים והמגירות מתכוונים ונשלפים וטכנולוגיות שהן פיתוח בלעדי של סמסונג, מאפשרות משחק תפקידים – החלק של מקפיא יכול להפוך למקרר, ולהפך, בלחיצת כפתור. וכך אתם הם אלו שקובעים את אופי החלל הפנימי של המקרר – מגבלת המקום נעלמת מהלקסיקו, ואתם יכולים לאחסן ולצנן מקפאים, קרמים, מוסים ועוגות בכל כמות, גודל וגובה שתרצו. בזכות מערכת הקירור הגמישה הכוללת חמש הגדרות טמפרטורה שונות, כל קינוח יזכה לתנאים האופטימליים להם הוא זקוק. מערכת האיוורור, המפקחת על הטמפרטורה והלחות, מבטיחה שכלום לא יפגע במרקם, בטעם והניחוח היחודיים לכל מאכל.