מתכון

מק אנד צ'יז קליפות אבטיח

מנת שאריות קלאסית עם תוספת פחות סטנדרטית של קליפות אבטיח

1,650 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2022
מק אנד צ'יז קליפות אבטיח של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל; כלים: הגר הירש, קדרית
מק אנד צ'יז קליפות אבטיח של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל; כלים: הגר הירש, קדרית

מנת שאריות קלאסית עם תוספת פחות סטנדרטית של קליפות אבטיח, שהולכת נהדר עם פטה וסלסה חריפה מרעננת. מק אנד צ'יז כמו שעוד לא טעמתם.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלסה

אופן ההכנה

1

nחממים תנור ל־200 מעלות ומשמנים קדירה בשמן זית.

2

מערבבים בקדירה פסטה, גבינות, שמנת חמוצה, עלי זעתר, מלח, פלפל וקליפות אבטיח, מכסים ואופים שעתיים. מסירים את המכסה, מעלים את חום התנור ל־220 מעלות וממשיכים לאפות 10 דקות נוספות להשחמה.

מכינים את הסלסה

3

מערבבים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.

4

יוצקים את הסלסה על הפסטה החמה ומגישים מיד.