אפשר היום למצוא מיסו כשר לפסח, אך אם לא מוצאים או לא אוהבים – אפשר בהחלט לוותר עליו.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־220 מעלות על מצב טורבו. קולים חצילים כ־40 דקות עד שהקליפה מפוחמת. מוציאים מהתנור, קולפים את החצילים ומניחים את התוכן במסננת כדי שיגירו נוזלים.
2
מחממים שמן זית בסיר מעל להבה בינונית ומטגנים כרשה וגזרים 3־4 דקות. מוסיפים שום ותימין וממשיכים לטגן דקה נוספת. מוסיפים את בשר החצילים יחד עם מים, קרם קוקוס, מלח וצ'ילי ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלבה, מכסים ומבשלים כחצי שעה. טוחנים באמצעות בלנדר מוט, מוסיפים מיסו, מערבבים ומביאים לסף רתיחה. מסירים מהאש.
3
מגישים עם כוסברה קצוצה וצנוברים קלויים.
כיריים האינדוקציה 70 ס"מ של AEG הם הבחירה המושלמת לבשלן המארח בחג הפסח. הכיריים מסדרת MaxiSense ואזור בישול גמיש Procook- בהזזת כלי הבישול הטמפרטורה תשתנה אוטומטית להרתחה, שמירת חום ובישול מהירים וקלים. לכיריים חיישני נגיעה סליידר לבחירה קלה ומדויקת, טכנולוגיית AutoMax לרתיחה מהירה, טכנולוגיית אינדוקציה לניקוי קל ומהיר וכל זה בעיצוב שחור אלגנטי ומוקפד להתאמה מושלמת למטבח שלכם.