החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מכינים מיץ ג'ינג'ר: מגררים ג'ינג'ר במגררת עדינה, מעבירים למסננת דקה וסוחטים את מחית הג'ינג'ר מעל כוס.
2
בסיר גדול, מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל, שום, שומר, סלרי, למון גראס. כשהבצל מזהיב, מוסיפים את מיץ הג'ינג'ר, דלעת, גזרים, בטטה, עדשים, תבלינים, מים וחלב קוקוס.
3
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות.
4
טוחנים את המרק, אפשר למרקם חלק ואפשר גם להשאיר מעט ירקות לא טחונים. איך שאוהבים.
5
מגישים בקערות ומפזרים מעל גרעיני דלעת וגרידת תפוז.
לבלוג של זהר לוסטיגר בשן