מתכון

מרק כתום ומבושם עם עדשים אדומות וחלב קוקוס

מרק שכולו טעם ובריאות שיש בו עדשים אדומות, חלב קוקוס וירקות כתומים ומזינים

7,630 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
מרק כתום ומבושם עם עדשים אדומות וחלב קוקוס. צילום: זהר לוסטיגר-בשן
מרק כתום ומבושם עם עדשים אדומות וחלב קוקוס. צילום: זהר לוסטיגר-בשן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מכינים מיץ ג'ינג'ר: מגררים ג'ינג'ר במגררת עדינה, מעבירים למסננת דקה וסוחטים את מחית הג'ינג'ר מעל כוס.

2

בסיר גדול, מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל, שום, שומר, סלרי, למון גראס. כשהבצל מזהיב, מוסיפים את מיץ הג'ינג'ר, דלעת, גזרים, בטטה, עדשים, תבלינים, מים וחלב קוקוס.

3

מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות.

4

טוחנים את המרק, אפשר למרקם חלק ואפשר גם להשאיר מעט ירקות לא טחונים. איך שאוהבים.

5

מגישים בקערות ומפזרים מעל גרעיני דלעת וגרידת תפוז.


לבלוג של זהר לוסטיגר בשן