החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים סיר גדול עם שמן ומטגנים בצל 5 דקות עד הזהבה. מוסיפים גזר, תפו”א וסלרי ומערבבים.
2
מתבלים בפפריקות, שום, רסק עגבניות, פלפלצ’ומה, חוואייג’, מלח ופלפל ומאדים יחד כ-10 דקות ללא כיסוי. מדי פעם מערבבים.
3
יוצקים ציר או מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים מנגולד, מנמיכים להבה ומבשלים מכוסה כ-30 דקות עד שהירקות רכים וטעמם מורגש בנוזל.
4
מוסיפים מיץ לימון, טועמים ומתקנים תיבול. יוצקים לצלחות ומגישים.