החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מכניסים את העגבניות המשומרות לקערת בלנדר, מעבדים לעיסה ומניחים בצד.
2
טוחנים בנפרד בבלנדר את השום, הג'ינג'ר וגרגירי הכמון, עד לקבלת מרקם של ממרח.
3
מחממים שמן בסיר רחב ומוסיפים את גרגירי החרדל עד ששומעים שהם מתפצפצים.
4
מוסיפים את העדשים ומשחימים.
5
מוסיפים את ממרח השום והג'ינג'ר ומערבבים היטב.
6
מוסיפים את שורש הכוסברה (או הגבעולים), עלי הקארי ופלפל הצ'ילי, ומטגנים יחד תוך ערבוב.
7
מוסיפים את הכורכום, אבקת הקארי, התמרינדי ועיסת העגבניות הטחונות, מערבבים היטב ומוסיפים מלח לפי הטעם.
8
מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות על אש גבוהה. מגישים חם.