החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מטגנים בסיר את הבצל עם שמן הזית, עד שהבצל נעשה שקוף וזהוב. מוסיפים את השום הקצוץ ופלפל הצ'ילי ומערבבים. מוסיפים את המנגולד ומערבבים, מטגנים 3 דקות עם הבצל ומוסיפים את העגבניות.
2
מסננים את העדשים ומוסיפים לסיר. מוסיפים ליטר מים רותחים ומערבבים. מוסיפים תבלינים ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות, עד שהעדשים מתרככות ומאבדות מעט את צורתן. טועמים ומתקנים תיבול.
להגשה
3
סוחטים מעט לימון מעל כל קערת מרק.