שני מרכיבי הפטנט כאן הם תפוח האדמה המגורר ורוטב הסויה – לא תזהו את טעמם, אבל הם יעניקו את הגוון העמוק והמרקם הדרוש למרק.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים סיר עם שמן זית ומטגנים בצל 3 דקות להזהבה. מוסיפים שום ומערבבים. מוסיפים תפוח אדמה ומערבבים עוד דקה, עד שמתחיל להיתפס בקרקעית הסיר.
2
יוצקים יין ומערבבים. מוסיפים פטריות ומרק, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות. מתבלים ומבשלים עוד 5 דקות. מוסיפים תבלינים, סויה ועשבי תיבול ומכבים את האש. משאירים מכוסה 5 דקות.
3
מגישים עם כף שמנת חמוצה או יוגורט.