מתכון

מרק קישק

מרק הקישק הוא התוצר המתבקש של הקישק ועבורו הוא נועד. המרק קל מאוד להכנה uהמרכיבים שלו בסיסיים

2,845 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
מרק קישק של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה
מרק קישק של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה

לקישק ביתי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית בסיר על להבה בינונית, ומטגנים בצל עד שמזהיב מעט. מוסיפים קישק וציר (או מים). מבשלים על להבה גבוהה עד שהמרק מסמיך ומבעבע. מדי פעם מערבבים על מנת שתחתית הסיר לא תחרך.

2

מתבלים במלח, פלפל שחור ונענע יבשה. ממשיכים לבשל עד שמגיעים לדרגת הסמיכות הרצויה (אני באופן אישי אוהבת את המרק סמיך, בניגוד לנורה שאוהבת אותו דליל יחסית).