החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מכניסים לסיר בינוני את הגזר, הלפת, הבצלים והשום. מוסיפים את המרק, רסק העגבניות והחומץ הבלסמי. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
2
מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה 15–20 דקות נוספות עד שהירקות מתרככים.
3
בבלנדר מוט טוחנים את המרק עד שהוא מסמיך.
4
מוסיפים את מיץ התפוז, את הקליפה המגוררת ואת הפטרוזיליה. טועמים ומתקנים תיבול.
להגשה
5
מגישים כל קערת מרק מקושטת בפטרוזיליה נוספת או בעירית קצוצה.