הילדים יכולים: לקצוץ בצל (לפי גילם) ולמדוד כמויות.
מה הילדים לומדים: שתירס יכול להיות מבושל בצורות שונות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מאדים את הבצלים בשמן בסיר עד שהם שקופים. מוסיפים את שורש הג'ינג'ר ומאדים עוד דקה.
2
מוסיפים את גרגרי התירס, המים והסלרי, מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה במשך 20 דקות.
3
מוציאים כוס אחת מתוכן המרק ללא נוזלים ושומרים בצד.
4
מתבלים במלח ובפלפל. מרסקים את המרק בבלנדר מוט או במעבד מזון למחית סמיכה בעלת מרקם גס.
5
מחזירים לסיר את הכוס שנשמרה בצד, מערבבים ומתקנים תיבול.