את ציר העוף הבסיסי מתבלים בבהרט וג'ימנג'ר מחממים ומוסיפים כמות גדולה של תרד שמוסיף טעמים עשבוניים-אדמתיים שמקלילים את המרק ומעניקים לו המון עניין
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית בסיר ומטגנים בצל להזהבה קלה.
2
מוסיפים תפוח אדמה וגזרים ומטגנים על להבה נמוכה כ־10 דקות תוך כדי ערבוב. מכסים את הירקות במים ומבשלים כ־25 דקות לריכוך.
3
מתבלים את המרק, מוסיפים תרד ומבשלים כ־10 דקות נוספות. מגישים מיד.