מתכון

מרק תרד עם גראם מסאלה וקרם קוקוס

מרק קרמי עם תיבול הודי מלא נוכחות. מעבר להיותו פצצת טעמים ממכרת הכנתו דורשת דקות ספורות

4,499 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
מרק תרד עם גראם מסאלה וקרם קוקוס של מיכל מוזס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע
מרק תרד עם גראם מסאלה וקרם קוקוס של מיכל מוזס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע

הכנה מראש: מכינים את המרק עד יומיים מראש ושומרים במקרר. לפני ההגשה מחממים על להבה נמוכה ואפשר לתת עוד סיבוב עם מוט ריסוק כדי לרענן את המרקם. 

אפשר להפוך את המרק לטבעוני בקלות רבה: מחליפים את ציר העוף בציר ירקות או אפילו במים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שמים בסיר תרד, ציר, קרם קוקוס ושום ומביאים לרתיחה על להבה בינונית בסיר מכוסה למחצה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות.

2

מתבלים בגראם מסאלה ומלח, מערבבים ומסירים מהכיריים.

3

מוסיפים כוסברה ומיץ לימון וטוחנים בעזרת מוט ריסוק עד לקבלת מרקם חלק. מגישים חם ושומרים במקרר עד יומיים.