מתכון של שפים עופר אלמליח וקובי בנדלק ממסעדת "Zuppa Dogs".
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מורחים כל מלבן בצק בכף אחת של טפנד (ראו קופסה). מניחים בקצה כל מלבן נקניקייה ומגלגלים לרול. מדביקים את הקצה בהברשת חלמון – הילדים ישמחו לגלגל את הנקניקיות ולהבריש אותן.
2
חורצים בעזרת סכין קטנה את פני הבצק (יוצרים קווים אלכסוניים), מברישים בחלמון ומפזרים קצח.
3
אופים את הנקניקיות המצופות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-1/4 שעה או עד שהבצק מזהיב.