מתכון

נגיסי טורטיות עם פריחולס ועוף

את טורטיות התירס הטריות של “טרז פזוס” כדאי לאמץ גם אם אינכם נמנעים מצריכת גלוטן

7,003 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
נגיסי טורטיות עם פריחולס ועוף של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
נגיסי טורטיות עם פריחולס ועוף של אלרן גולדשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

מתכון לממרח שעועית שחורה מקסיקני

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מתבלים עוף בפפריקה, מלח ופלפל. על כל מחצית טורטייה מניחים כפית פריחולס, נתח עוף וגבעול בצל ירוק. מגלגלים ומהדקים בעזרת קיסם, כשגבעולי הבצל מבצבצים משני הצדדים. עד שלב זה אפשר להכין מראש ולשמור בקירור כמה שעות.

2

סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את נגיסי הטורטיות כ-4 דקות עד שהם שחומים ופריכים. מוציאים לנייר סופג ומגישים מייד.

3

גיוון: הנרתעים מטיגון יכולים לרסס את נגיסי הטורטיות בתרסיס שמן ולאפות אותם בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך כ-8 דקות.