גיוונים
• מחליפים את האספרגוס ב-300 גרם שעועית ירקות מהקפאה.
• למנה צמחונית מחליפים את הסלמון ב-300 גרם קוביות טופו.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
להגשה
אופן ההכנה
1
מביאים את חומרי הרוטב לרתיחה בסיר קטן תוך כדי ערבוב ומבשלים על להבה בינונית-נמוכה כ-10 דקות עד להסמכה קלה.
2
ממיסים במחבת חמאה עם שמן, מניחים פרוסות דג ומטגנים 5-3 דקות עד שחצי מגובה הדג מתחיל להפוך ורוד בהיר והשאר עדיין נא. מוסיפים גבעולי אספרגוס, מניעים מעט את המחבת כדי לגלגל אותם בתוך השמן ומטגנים עוד כ-2 דקות.
3
מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים כ-3 דקות על להבה בינונית.
4
מסדרים ערמת נודלס חמות בצלחת עמוקה ומניחים מעל נתח דג ואספרגוס. יוצקים כמה כפות רוטב, מפזרים עירית קצוצה ומגישים מייד.