מתכון

נודלס עם סלמון ואספרגוס ברוטב דאשי

מנת אירוח נפלאה וקלה לתפעול, שמכינים משלושה מרכיבים עיקריים: נודלס, סלמון ואספרגוס

31,939 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
נודלס עם סלמון. צילום: shutterstock
נודלס עם סלמון. צילום: shutterstock

גיוונים 

• מחליפים את האספרגוס ב-300 גרם שעועית ירקות מהקפאה.

• למנה צמחונית מחליפים את הסלמון ב-300 גרם קוביות טופו.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

להגשה

אופן ההכנה

1

מביאים את חומרי הרוטב לרתיחה בסיר קטן תוך כדי ערבוב ומבשלים על להבה בינונית-נמוכה כ-10 דקות עד להסמכה קלה.

2

ממיסים במחבת חמאה עם שמן, מניחים פרוסות דג ומטגנים 5-3 דקות עד שחצי מגובה הדג מתחיל להפוך ורוד בהיר והשאר עדיין נא. מוסיפים גבעולי אספרגוס, מניעים מעט את המחבת כדי לגלגל אותם בתוך השמן ומטגנים עוד כ-2 דקות.

3

מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים כ-3 דקות על להבה בינונית.

4

מסדרים ערמת נודלס חמות בצלחת עמוקה ומניחים מעל נתח דג ואספרגוס. יוצקים כמה כפות רוטב, מפזרים עירית קצוצה ומגישים מייד.