מתכון

ניסואז סתווי

הקלאסיקה של ניס בגרסה מעודכנת עם ביצה עלומה, נתחי טונה טרייה צרובה וחיזוק של סלק

1,401 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
ניסואז סתווי של מיכל מוזס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף
ניסואז סתווי של מיכל מוזס. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף

המנה כוללת ביצים עלומות. כך תכינו אותן בבית בקלות 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים ויניגרט

1

מערבבים את החומרים בצנצנת.

מתחילים להרכיב את הסלט

2

מסדרים חסה, תפוחי אדמה, עגבניות, סלק וזיתים בקערת הגשה.

מכינים שעועית וטונה ומגישים

3

חולטים שעועית במי מלח רותחים עד שהיא מתרככת מעט אך שומרת על צבעה. מסננים וטובלים במי קרח לשמירה על הגוון הירוק. מעבירים לצלחת הגשה.

4

מחממים מחבת עם מעט שמן, מתבלים נתח טונה במלח ופלפל וצורבים מכל הצדדים עד השחמה. מעבירים לקרש חיתוך ופורסים לפרוסות דקות. מניחים על הסלט.

5

מניחים במרכז הצלחת ביצה עלומה. מזלפים מעל ויניגרט, מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.