מתכון

סביצ'ה מנגו, יוזו וטרגון

מתכון לסביצ'ה מהיר הכנה ומרענן ביותר

12,388 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
סביצ'ה מנגו, יוזו וטרגון של שף  אלון חדידה. צילום: בן יוסטר
סביצ'ה מנגו, יוזו וטרגון של שף אלון חדידה. צילום: בן יוסטר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

טוחנים את המנגו עם היוזו והטרגון. מוסיפים את הצ'ילי ואת השום.

2

בקערית שמים את קוביות הדג ומעט מלח ים. מוסיפים את תערובת המנגו והצ'ילי (כף לכל מנה), מוסיפים את הצנון הקצוץ ו-3-4 עלים של טרגון.

להגשה

3

מניחים בצלחת עם פרוסות או רבעים של צנון לקישוט.