מתכון

סביצ'ה מקומי של שף תומר טל

הסביצ'ה הכי מקומית שיש - היא מבוססת על חומרי גלם מיוחדים שמופיעים רק בקיץ וכדאי להכיר ולנצל בשיאם

13,655 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
סביצ'ה מקומי של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
סביצ'ה מקומי של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

המנה משלבת את הפאקוס והחרוש הקיציים, הדומים קצת למלפפון אבל עשירים ממנו בטעמיהם. חפשו אותם בשווקים. מומלץ להגיש את הסביצ'ה על יוגורט לאבנה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים את כל המרכיבים בקערת ערבוב, מתבלים במיץ לימון ושמן זית ומערבבים קלות. יוצקים יוגורט לאבנה לצלחת הגשה ומפזרים מעל את הסביצ'ה.