החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית בסיר רחב ומאדים כרשות, שום ופלפלים חריפים כ־5 דקות.
2
מוסיפים תרד ומנגולד, מערבבים ומאדים עוד כ־10 דקות. מוסיפים יין, פלפל לבן, מלח ומיץ לימון, מערבבים ומתקנים תיבול.
3
מוסיפים את נתחי הדגים ומקטינים את האש. מוסיפים לבבות ארטישוק ומבשלים כ־20 דקות עד שהדג כמעט מוכן ומתחיל להיפרד בקלות מהעצם. מוסיפים אפונה ומבשלים עוד כ־2 דקות.
4
מעבירים את נתחי הדגים לצלחת הגשה, מפזרים עלי זעתר וחצאי לימון ומזלפים מעט שמן זית.